Reception Area Update

We took this badly outdated and overwhelmed reception area and expanded it; improving the over all flow, storage, number of work stations and appearance greatly.

Advertisements

January Basement

This basement was the perfect project for the cold weeks of January. The client needed a home office and a place for the kids to play. The color changing LEDs were a favorite item for the kids.


Aldie Kitchen

This kitchen was outdated and closed in. By removing the peninsula cabinets, especially the hanging cabinets, we dramatically changed the feel and function of this kitchen. We removed a small closet to gain floor space and turned the laundry room into a large pantry to regain any storage lost while removing cabinets and the closet. Hardwood flooring and new paint throughout really completed this project nicely and gave the client an entirely new main level.

DSC00068DSC00069DSC00070IMG_0279IMG_0271IMG_0268DSC00075IMG_0291  IMG_0267 IMG_0282  DSC00073IMG_0281IMG_0278